Pikkuisen parempi peruspuuro


Tänä kesänä puuro palasi pitkästä aikaa aamiaispöytääni. Terveellinen kaurapuuro on aina hyvä valinta, mutta aiemmin koin ongelmaksi sen, että se ei pidä nälkää riittävästi ja - alkaahan se pidemmän päälle maistua puurolle. Ratkaisun tähän viimeiseen löysin hunajasta. Jostain syystä hunaja sopii älyttömän hyvin yhteen kaurahiutaleiden maun kanssa! 

Tuunattu pikaherkkupuuroreseptini aamuun on seuraava:

1. Keitä vettä vedenkeittimellä.
2. Laita kulhon pohjalle hieman suolaa ja mittaa 2dl kiehuvaa vettä päälle.
3. Mittaa ja sekoita mukaan 1 dl kaurahiutaleita.
4. Lämmitä mikrossa n. 30 sekuntia ja sekoita. Toista, jos haluat puurosta paksumpaa. (Varo, ettei puuro nouse kulhon reunojen yli!)
5. Lorauta mukaan 1 rkl oliiviöljyä (jotta saat hyviä rasvoja ja puuron pitämään nälkääkin vähän pidempään).
6. Sekoita puuroon 1 tl hunajaa.
7. Mausta marjoilla, mikäli mielesi tekee. Puuro on herkullista ilmankin! 

Nopeaa, helppoa, ravitsevaa ja ennen kaikkea herkullista! 

Kommentit